Napa milih kita?


Piranti

Mesin pemotong laser gedhe, mesin bending, mesin pengeboran, mesin bubut, mesin panggilingan, kamar sandblasting, ruang lukisan semprotan

Sertifikat

Perusahaan iki wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001, sertifikasi CE CE lan sertifikasi Prancis.BV.

Layanan

Dhukungan instalasi lan layanan komisioning. Dhukungan pangopènan sawise-sales. Pandhuan teknis video online gratis.

Lamaran

Skala pasir, teyeng, lan oksida lengket sing resik ing permukaan casting baja, cor besi, lempengan, piring, pipa baja ...

https://i.trade-cloud.com.cn/upload/6417/20210414085250934521.jpg

Babagan awake dhewe

Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co., Ltd.

Grup Industri Berat Qingdao Puhua didegake ing taun 2006, total modal terdaftar luwih saka 8.500.000 dolar, gunggunge area meh 50.000 meter persegi. Grup kasebut nduweni papat perusahaan tambahan: Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co., Ltd; Qingdao Amada Numerical Control Machinery Co., Ltd; Qingdao Puhua Dongjiu Heavy Industrial Machinery Co., Ltd; Produk utama Shandong JiTran International Intelligent Equipment Co., Ltd. yaiku mesin blasting shot (mesin blasting shot type, mesin blasting shot conveyor), boasting blasting, mesin doyo CNC lan mesin pemotong laser lan peralatan cerdas khusus liyane.

Enquiry For Pricelist

Kanggo pitakon babagan jinis mesin blasting shot hook, mesin blasting shot conveyor, boasting blasting utawa pricelist, wenehake email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Kabar paling anyar

  • QR