Ngarep > Produk > Warung Blasting Pasir > Mesin Sandblasting

Mesin Sandblasting

Mesin Sandblasting digunakake ing kapal, jembatan, tambang, mesin, pipa minyak, ketel metalurgi, alat mesin, rel, pabrik mesin, konstruksi pelabuhan, konservasi banyu lan karat permukaan liyane, permukaan sing alus.

Mesin Sandblasting minangka produk jet abrasif sing paling akeh digunakake, mesin sandblasting umume dipérang dadi mesin sandblasting garing lan mesin blasting cair rong kategori, mesin sandblasting garing bisa dipérang dadi inhalasi lan tekanan ing jinis kasebut.

Bahan mesin sandblasting: wedhi kali, pasir kuning, tembakan baja, grit, pil potong, corundum, corundum, kuarsa, lsp.
View as  
 
Piranti Sandblasting

Piranti Sandblasting

Peralatan Pembersih Industri Portabel Otomatis / Peralatan Blaster Pasir / Peralatan Sandblasting Didol minangka alat sing dibutuhake kanggo operasi resistansi korosi traditonal, kayata ndandani laut, ngilangi karat pipa lan awak tank, nganyari kontainer dll.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Blasting Shot Steel

Mesin Blasting Shot Steel

Mesin Blasting Shot Steel digunakake kanthi akeh ing kapal, jembatan, tambang, mesin, pipa minyak, ketel metalurgi, alat mesin, rel, pabrik mesin, konstruksi pelabuhan, konservasi banyu lan karat permukaan liyane, permukaan sing alus.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
{Keyword} sing gampang dijaga bisa disesuaikan khusus saka Puhua. Iki minangka salah sawijining pabrik lan pemasok ing China. Desaine kalebu elemen fashion, canggih, paling anyar, awet lan liyane. Kita bisa njamin yen {kata kunci} kualitas dhuwur regane murah. Produk sing digawe ing China dikarepake dadi salah sawijining merek. Sampeyan ora kuwatir bab rega, kita bisa menehi dhaptar rega. Yen sampeyan ndeleng kutipan kasebut, sampeyan bakal nemokake Mesin Sandblasting sing paling laris kanthi sertifikasi CE bisa dituku kanthi rega murah. Amarga pasokan pabrik kita wis kasedhiya, mula bisa tuku diskon paling akeh. Kita uga bisa menehi conto gratis. Produk duwe garansi setaun. Ngarep-arep nggarap sampeyan.
  • QR