Mesin Blasting Tipe Troli
  • Mesin Blasting Tipe Troli - 0 Mesin Blasting Tipe Troli - 0
  • Mesin Blasting Tipe Troli - 1 Mesin Blasting Tipe Troli - 1
  • Mesin Blasting Tipe Troli - 2 Mesin Blasting Tipe Troli - 2

Mesin Blasting Tipe Troli

Mesin Blasting Type Shot Type ngresiki piring, balok, struktur ngilangi skala, rereget lan karat. Kamar kanthi proteksi nduwe konstruksi logam tertutup sing ditutupi sprei karet ing njerone energi tembakan sinematik. Pipa kasebut diarahake ing gerakan terjemahan lan rotasi, kanthi siji liyane, kanthi piranti transportasi menyang kamar sing nyebrot dijupuk nalika diresiki.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


1.Pengenalan Mesin Blasting Tipe Troli

Rol liwat mesin shot blasting jinis ngresiki piring, balok, struktur ngilangi skala, rereget lan karat. Kamar kanthi proteksi nduwe konstruksi logam tertutup sing ditutupi sprei karet ing njerone energi tembakan sinematik. Pipa kasebut diarahake ing gerakan terjemahan lan rotasi, kanthi siji liyane, kanthi piranti transportasi menyang kamar sing nyebrot dijupuk nalika diresiki.
Shotblasters nggawe aliran tembakan logam arah kecepatan tinggi. Konstruksi shotblaster ngidini mbentuk lan ngatur aliran arah. Regenerasi tembakan sing digunakake terus-terusan ing siklus tertutup ngisi tembakan dening sekrup conveyor elevator menyang separator, ngilangi shot banjur menyang hopper.


2.Spesifikasi Mesin Blasting Tipe Troli:

Jinis Q69 (bisa disesuaikan)
Jembaré reresik (mm) sing efektif 800-4000
Ukuran pakan ruangan (mm) 1000 * 400 --- 4200 * 400
Dawane reresik workpiece (mm) 1200-12000
Kacepetan conveyor rodha (m / min) 0,5-4
Kekandelan ngresiki steelsheet (mm) 3-100 --- 4.4-100
Spesifikasi baja bagean (mm) 800 * 300 --- 4000 * 300
Jumlah jeblugan tembakan (kg / mnt) 4 * 180 --- 8 * 360
Jumlah tertutup (kg) kaping pisanan 4000 --- 11000
Gulung sikat nyetel dhuwur (mm) 200 --- 900
Kapasitas udara (m³ / h) 22000 --- 38000
Ukuran eksterior (mm) 25014 * 4500 * 9015
Daya total (kajaba kanggo ngresiki bledug) (kw) 90 --- 293.6

Kita bisa ngrancang lan ngasilake kabeh jinis Mesin Blasting Type Shot Blower sing ora standar miturut sarat detail, bobot lan produktivitas sing beda karo pelanggan.


3. Rincian Mesin Blasting Tipe Troli:

Gambar kasebut bakal mbantu sampeyan luwih ngerti




4. Sertifikasi Mesin Blasting Tipe Troli:

Grup Industri Berat Qingdao Puhua didegake ing taun 2006, total modal terdaftar luwih saka 8.500.000 dolar, gunggunge area meh 50.000 meter persegi.
Perusahaan kita wis lulus sertifikat CE, ISO. Minangka asil Mesin Blasting Type Shot Blasting berkualitas tinggi :, layanan pelanggan lan rega kompetitif, kita entuk jaringan sales global tekan luwih saka 90 negara ing limang bawana.


5. FAQ

1. Jam pinten kiriman?
20-40 dina kerja, adhedhasar kahanan pesanan produksi pabrik.
2. Kepiye cara instalasi Mesin Blasting Tipe Troli :?
Kita nyuplai layanan jaban rangkah, insinyur bisa mbukak instalasi lan debugging pandhuan.
3. Apa ukuran mesin sing cocog kanggo kita?
Kita ngrancang mesin miturut panjaluk sampeyan, biasane adhedhasar ukuran bahan, bobot lan efisiensi.
4. Kepiye cara ngontrol kualitas Mesin Blasting Tipe Troli :?
Garansi setaun, lan 10 tim QC kanggo mriksa kabeh bagean saka gambar menyang mesin rampung.
5. Apa bagean sing bisa di resiki nganggo Mesin Blasting Tipe Trolley :?
casting, bagean tempa lan bagean konstruksi baja kanggo ngresiki sethithik wedhi viskos, inti pasir lan kulit oksida. Iki uga cocog kanggo ngresiki lumahing lan nguatake bagean perawatan panas, utamane kanggo ngresiki tipis, tembok tembok sing lancip sing ora cocog kanggo pengaruh.
6. Apa jinis abrasive digunakake?
Tembakan kawat ukuran 0.8-1.2 mm
7. Kepiye carane ngontrol kabeh karya?
Kontrol PLC, persiyapan piranti interlock keamanan antarane sistem
â— † Yen lawang mriksa isih mbukak, impeller ora bakal diwiwiti.
â— † Yen tutup sirah impeller mbukak, kepala impeller ora bakal diwiwiti.
â— † Yen kepala impeller ora bisa digunakake, katup nembak ora bakal bisa digunakake.
â— † Yen pamisah ora bisa digunakake, elevator ora bakal bisa digunakake.
â— † Yen elevator ora bisa digunakake, conveyor sekrup ora bakal bisa digunakake.
â— † Yen conveyor sekrup ora bisa digunakake, katup nembak ora bakal bisa digunakake.
â— † Sistem peringatan kesalahan ing sistem lingkaran sing abrasif, ana kesalahan, kabeh karya ing ndhuwur bakal mandheg kanthi otomatis.
8. Apa kacepetan sing resik:
Bisa disesuaikan, biasane 0,5-2,5 m / mnt
9. Kelas sing resik apa?
Kilau logam Sa2.5


6. Layanan kita:

1. Mesin njamin setaun kajaba karusakan saka operasi manungsa sing salah.
2. Nyedhiyakake gambar instalasi, gambar desain pit, manual operasi, manual listrik, manual perawatan, diagram kabel listrik, sertifikat lan dhaptar kemasan.
3. Kita bisa menyang pabrik kanggo nuntun instalasi lan nglatih barang-barang sampeyan.

Yen sampeyan kasengsem karo Mesin Blasting Tipe Trolley :,, luwih becik hubungi kita.




Panas Tags: Mesin Blasting Tipe Troli, Tuku, Disesuaikan, Akeh, China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Jual Terbaru, Produsen, Pemasok, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing China, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, CE, Garansi Setahun

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR