Ngarep > Babagan Kita>Sejarah Kita

Sejarah Kita

  • 2006
    Pabrik Peralatan Casting Qingdao Puhua Didhekake


  • 2007
    Diadaptasi karo Qingdao Puhua Machinery Manufacturing Co. Ltd.


  • 2009
    Pembentukan Menteri Perdagangan Internasional, produk perusahaan wiwit mlebu luwih saka 30 negara lan wilayah ing limang bawana!
    Perusahaan iki wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001, sertifikasi CE CE lan sertifikasi Prancis.BV.


  • 2010
    Amada, anak perusahaan duweke pendirian CNC Machinary Co., Ltd.


  • 2012
    Perolehan perusahaan ngluwihi 60 yuta yuan, ing antarane ndhuwur industri domestik!
    Perusahaan iki wis luwih akeh ngembangake tim perdagangan internasional lan kanthi resmi ngluncurake program "Global Marketing". Wis dipamerake lan dipamerake ing pirang-pirang negara lan wilayah, lan nyiyapake agensi pemasaran ing pirang-pirang negara lan wilayah ing saindenging jagad.


  • 2015
    Anak perusahaan duweke kabeh Qingdao Puhua Dongjiu Heavy Industry Machinery Co., Ltd. didegaké;
    Qingdao Puhua Heavy Industri Machinery Co., Ltd. lan Qingdao Amada CNC Machinary Co., Ltd. diakoni minangka "Pusat Teknologi Entretis" ing kutha Qingdao.


  • 2016
    Anak perusahaan duweke kabeh Shandong Jichuan Dongjiu Technology Co., Ltd. didegaké;
    Qingdao Puhua Heavy Industri Machinery Co., Ltd. lan Qingdao Amada CNC Machinery Co., Ltd. diakoni minangka â € œ enterprise high-techâ €.


  • 2017
    Bisnis perdagangan internasional perusahaan terus berkembang lan bisnis berkembang dadi luwih saka 90+ negara, lan kinerja penjualane kalebu setengah saka perusahaan kasebut.


  • 2018
    Qingdao Amada CNC Machinery Co., Ltd. mlebu ing Pasar STAR Qingdao Lanhai Securities


  • 2019
    Grup Industri Heavy Puhua didegake;
    Perusahaan miwiti pambangunan pabrik anyar, kanthi konversi energi kinetik anyar lan lawas sing ningkatake teknologi lan upgrade industri;
    Qingdao Puhua Heavy Industri Machinery Co., Ltd. lan Qingdao Amada CNC Machinary Co., Ltd. lulus sertifikasi sistem manajemen properti intelektual.


  • QR