Ngarep > Babagan Kita>Babagan Kita

Babagan Kita

Grup Industri Berat Qingdao Puhua didegake ing taun 2006, total modal terdaftar luwih saka 8.500.000 dolar, gunggunge area meh 50.000 meter persegi. Grup kasebut nduweni papat perusahaan tambahan: Qingdao Amada Numerical Control Machinery Co., Ltd; Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co., Ltd; Qingdao Puhua Dongjiu Heavy Industrial Machinery Co., Ltd; Produk utama Shandong JiTran International Intelligent Equipment Co., Ltd. yaiku mesin blasting shot, wedhi blasting, mesin doyo CNC lan mesin pemotong laser lan peralatan cerdas khusus liyane.


Perusahaan kita wis lulus sertifikat CE, ISO. Minangka asil produk bermutu, layanan pelanggan, lan rega kompetitif, kita wis ngekspor mesin menyang luwih saka 90 negara, kayata AS, Rusia, Jerman, Australia, Arab Saudi, Brasil, Ukraina, Mesir, India, Vietnam lsp Kita uga wis nemokake mitra bisnis ing AS, Rusia, Arab Saudi, India, Ukraina, Vietnam lan sawetara negara liyane.

Skala pasir, karat, lan oksida lengket sing resik ing lumahing casting baja, casting besi, lempengan, piring, pipa baja, kanggo nggawe permukaan benda kasebut katon logam, ngilangi stres internal saka bahan kerja, nambah resistensi workpiece , lan nambah adhesi film cat saka benda kerja nalika nglukis, ningkatake ketahanan korosi profil logam lan nambah resistensi lemes saka baja kanggo nambah umur layanan




  • QR