Ngarep > Produk > Warung Blasting Pasir

Warung Blasting Pasir

Booth blasting wedhi utamane kanggo ngresiki bagean struktural baja gedhe, wadhah, sasis truk kanggo mbusak titik sing teyeng, lapisan karat lan cinder skala ing baja kanggo entuk permukaan logam sing seragam, alus lan nggilap sing ngidini kualitas nutupi luwih apik lan kinerja anti korosi sing luwih dhuwur.

Stres baja ing ndhuwur dikuatake, lan umur kerja dadi luwih dawa. Booth blasting wedhi jinis garing duwe pot blasting wedhi, kolektor bledug, troli lan sistem sirkulasi kasar.

Ukuran kamar sing tepat gumantung saka ukuran bahan kerja paling gedhe sing pengin dilebokake. Ingbilik sandblastingkudune cukup gedhe kanggo nampung bahan kerja sing paling gedhe lan nyediakake ruangan sing cukup kanggo tenaga kerja sing nyebul. Disaranake 1-1.5m ruang kerja ing jeblugan blaster.
Kita bisa ngatur kios blasting wedhi miturut workpiece panuku dawa, lebar, dhuwur lan bobot awak.

Kauntungan sakaSand blasting Booths:
1. Sistem reresik bledosan wedhi jinis Flatcar
2. Struktur conveyor scraper jinis anyar
3. sistem blasting pasir terus nganggo pistol nyemprot
4. Kolektor bledug ing pirang-pirang posisi
5. Loro lawang keamanan ing posisi ngarep lan mburi
View as  
 
Dijupuk Blasting Room

Dijupuk Blasting Room

Kamar Blasting Shot / Peralatan Blasting Pasir / Booth Sandblasting digunakake ing industri pembuatan kapal, militer, lan mesin teknik, mesin petrokimia. Bisa dirancang miturut syarat pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Dijupuk Blasting Booth

Dijupuk Blasting Booth

kamar / ruangan blasting shot utamane kanggo ngresiki komponen struktural, wadhah, sasis truk kanggo mbusak titik sing teyeng, lapisan karat lan cinder skala ing baja kanggo entuk permukaan logam sing seragam, alus lan nggilap sing ngidini kualitas nutupi luwih apik lan anti korosi sing luwih dhuwur kinerja, stres permukaan baja luwih kuat, lan umur kerja dadi luwih dawa.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kamar Blasting Pasir

Kamar Blasting Pasir

Ruang Sand Blasting / Sandblasting Booth akeh digunakake ing industri pembuatan kapal, mesin militer, lan teknik mesin, mesin petrokimia. Bisa dirancang miturut syarat pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Ruang Lukisan

Ruang Lukisan

Booth Lukisan Lukisan / Spray nyedhiyakake lingkungan sing ditutup kanggo kendaraan sing nglukis kanthi ngontrol tekanan. Kaya sing kita ngerteni manawa ora ana bledug, suhu lan kacepetan angin sing cocog perlu kanggo nggambar.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kamar Blasting Pasir Ulang Abrasif Otomatis

Kamar Blasting Pasir Ulang Abrasif Otomatis

Kamar Blasting Pasir Abrasif Otomatis cocog kanggo ngresiki permukaan benda kerja sing gedhe, ngilangi karat, nambah bahan kerja lan adhesi ing antarane efek nutupi, ruangan sandblasting miturut cara blasting daur ulang blasting sing dipérang dadi: ruang blasting jinis sekrup mekanik, kamar jeblugan wedhi jinis scraper mekanik, kamar jeblugan pasir jinis sedhot pneumatik lan ruang jeblugan jinis pemulihan manual.

Maca liyaneKirim Enquiry
Piranti Sandblasting

Piranti Sandblasting

Peralatan Pembersih Industri Portabel Otomatis / Peralatan Blaster Pasir / Peralatan Sandblasting Didol minangka alat sing dibutuhake kanggo operasi resistansi korosi traditonal, kayata ndandani laut, ngilangi karat pipa lan awak tank, nganyari kontainer dll.

Maca liyaneKirim Enquiry
{Keyword} sing gampang dijaga bisa disesuaikan khusus saka Puhua. Iki minangka salah sawijining pabrik lan pemasok ing China. Desaine kalebu elemen fashion, canggih, paling anyar, awet lan liyane. Kita bisa njamin yen {kata kunci} kualitas dhuwur regane murah. Produk sing digawe ing China dikarepake dadi salah sawijining merek. Sampeyan ora kuwatir bab rega, kita bisa menehi dhaptar rega. Yen sampeyan ndeleng kutipan kasebut, sampeyan bakal nemokake Warung Blasting Pasir sing paling laris kanthi sertifikasi CE bisa dituku kanthi rega murah. Amarga pasokan pabrik kita wis kasedhiya, mula bisa tuku diskon paling akeh. Kita uga bisa menehi conto gratis. Produk duwe garansi setaun. Ngarep-arep nggarap sampeyan.
  • QR