Mesin Blasting Crawler Shot
  • Mesin Blasting Crawler Shot - 0 Mesin Blasting Crawler Shot - 0
  • Mesin Blasting Crawler Shot - 1 Mesin Blasting Crawler Shot - 1
  • Mesin Blasting Crawler Shot - 2 Mesin Blasting Crawler Shot - 2
  • Mesin Blasting Crawler Shot - 3 Mesin Blasting Crawler Shot - 3

Mesin Blasting Crawler Shot

Mesin Blasting Crawler Shot Tumbling sabuk karet ditembak mesin peledakan sing cocog kanggo mbukak ukuran akeh bagean ukuran cilik lan medium. Mesin blasting shot cilik iki nggunakake sabuk karet bukti kanggo mbukak casting.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


1.Pengenalan Mesin Blasting Crawler Shot

Mesin Blasting Crawler Shot Tumbling sabuk karet nembak mesin blasting sing cocog kanggo mbukak ukuran akeh bagean cilik lan medium.
Mesin blasting shot cilik iki nggunakake sabuk karet bukti kanggo mbukak casting.
Mesin jeblugan tumble kanthi conveyor sabuk karet digunakake kanggo perawatan lumahing bagean, dimuat kanthi manual utawa kanthi otomatis kanthi cara mbukak loader hidrolik.
Conveyor sabuk digawe saka karet tahan pakai. Puterane nggawe bagean sing rubuh, lan kanthi gerakan iki, kabeh permukaan bagean katon nembak sing dibuwang dening turbin.
Offloading bagean dipikolehi kanthi rotasi conveyor sabuk kanthi pangerten sing beda. Bagian bisa langsung tumiba ing wadhah kosong utawa liwat sabuk offloading utawa conveyor geter.
Kapasitas muatan maksimal bisa beda-beda gumantung saka 200 nganti 600 Kilos.


2.Spesifikasi Mesin Blasting Crawler Shot:

Jinis Q326 Q3210 QR3210
Produktivitas (T / h) 0.6-1.2 3-5 1,5-2.5
Ngunggah bobot (kg) 200 800 600
Bobot maksimum siji potong 10 30 30
Diameter roller (mm) † 650 † 1000 † 1000
Kapasitas sing kasedhiya (m³) 0.15 0.4 0.3
Volume pil sing nyebabake (kg / mnt) 125 360 250
Volume hawa sing didhasarake (m³ / h) 2200 6000 5000
Pembuangan daya (kw) 12.6 32.6 24.3
Ukuran tampilan (mm) 3200 * 1520 * 3500 4290 * 1900 * 4500 5850 * 1950 * 4600

Kita bisa ngrancang lan ngasilake kabeh jinis Mesin Blasting Shot Blawler sing ora standar miturut kebutuhan detail, bobot lan produktivitas sing beda karo pelanggan.


3. Rincian Mesin Blasting Crawler Shot:

Gambar kasebut bakal mbantu sampeyan luwih ngerti



4. Sertifikasi Mesin Blasting Crawler Shot:

Grup Industri Berat Qingdao Puhua didegake ing taun 2006, total modal terdaftar luwih saka 8.500.000 dolar, gunggunge area meh 50.000 meter persegi.
Perusahaan kita wis lulus sertifikat CE, ISO. Minangka asil saka Crawler Shot Blasting Machine sing bermutu :, layanan pelanggan lan rega sing kompetitif, kita entuk jaringan sales global tekan luwih saka 90 negara ing limang bawana.


5. FAQ

1. Jam pinten kiriman?
20-40 dina kerja, adhedhasar kahanan pesanan produksi pabrik.
2. Kepiye cara instalasi Crawler Shot Blasting Machine :?
Kita nyuplai layanan jaban rangkah, insinyur bisa mbukak instalasi lan debugging pandhuan.
3. Apa ukuran mesin sing cocog kanggo kita?
Kita ngrancang mesin miturut panjaluk sampeyan, biasane adhedhasar ukuran bahan, bobot lan efisiensi.
4. Kepiye cara ngontrol kualitas Mesin Blasting Crawler Shot :?
Garansi setaun, lan 10 tim QC kanggo mriksa kabeh bagean saka gambar menyang mesin rampung.
5. Apa bagean sing bisa di resiki dening Mesin Blasting Crawler Shot :?
casting, bagean tempa lan bagean konstruksi baja kanggo ngresiki sethithik wedhi viskos, inti pasir lan kulit oksida. Iki uga cocog kanggo ngresiki lumahing lan nguatake bagean perawatan panas, utamane kanggo ngresiki tipis, tembok tembok sing lancip sing ora cocog kanggo pengaruh.
6. Apa jinis abrasive digunakake?
Tembakan kawat ukuran 0.8-1.2 mm
7. Kepiye carane ngontrol kabeh karya?
Kontrol PLC, persiyapan piranti interlock keamanan antarane sistem
â— † Yen lawang mriksa isih mbukak, impeller ora bakal diwiwiti.
â— † Yen tutup sirah impeller mbukak, kepala impeller ora bakal diwiwiti.
â— † Yen kepala impeller ora bisa digunakake, katup nembak ora bakal bisa digunakake.
â— † Yen pamisah ora bisa digunakake, elevator ora bakal bisa digunakake.
â— † Yen elevator ora bisa digunakake, conveyor sekrup ora bakal bisa digunakake.
â— † Yen conveyor sekrup ora bisa digunakake, katup nembak ora bakal bisa digunakake.
â— † Sistem peringatan kesalahan ing sistem lingkaran sing abrasif, ana kesalahan, kabeh karya ing ndhuwur bakal mandheg kanthi otomatis.
8. Apa kacepetan sing resik:
Bisa disesuaikan, biasane 0,5-2,5 m / mnt
9. Kelas sing resik apa?
Kilau logam Sa2.5


6. Layanan kita:

1. Mesin njamin setaun kajaba karusakan saka operasi manungsa sing salah.
2. Nyedhiyakake gambar instalasi, gambar desain pit, manual operasi, manual listrik, manual perawatan, diagram kabel listrik, sertifikat lan dhaptar kemasan.
3. Kita bisa menyang pabrik kanggo nuntun instalasi lan nglatih barang-barang sampeyan.

Yen sampeyan kasengsem karo Mesin Blasting Crawler Shot :,, luwih becik hubungi kita.




Panas Tags: Mesin Blasting Crawler Shot, Tuku, Disesuaikan, Akeh, China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Jual Terbaru, Produsen, Pemasok, Pabrik, Stok, Gratis Sampel, Merek, Digawe ing China, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, CE, Garansi Setahun

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR