Ngarep > Produk > Mesin Blasting Conveyor shot shot

Mesin Blasting Conveyor shot shot

Roller Conveyor Shot Blasting Machine kanggo perawatan lumahing, ngusap lapisan oksida, slag welding, katon cemlorot logam, nambah area ing ndhuwur, sing disenengi karo UV. Iki ditrapake ing larik minyak bumi & kimia, baja, pemanasan terpusat kutha, got terpusat lsp.

Mesin Blasting Conveyor Shot Blasting minangka kombinasi tembok njaba saka resik-resik mesin pembersih, kanthi nyebul kanggo ngresiki lumahing pipa baja, ditembak kanthi dibuwang ing njero permukaan sing resik, saengga oksida lumahing ditutup. Iki digunakake sadurunge ngelas utawa nglukis ing pipa njaba.
View as  
 
Mesin Blasting Shot Wire Mesh

Mesin Blasting Shot Wire Mesh

Mesin Blasting Shot Blasting Wire Mesh belt-type shot blasting machine / Sand blast Equipment utamane digunakake kanggo casting tembok tembok sing lancip, corak paduan wesi utawa aluminium utawa tembok cilik sing rapuh, keramik lan bagean cilik sing diledhot. Blade jinis sabuk mesin blasting uga bisa digunakake kanggo bagean mekanik sing dipasang blasting lan nguatake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Blasting Shot Stone

Mesin Blasting Shot Stone

Mesin Blasting Stone Shot digunakake kanggo mbusak skala lan teyeng saka profil logam lan komponen logam lembaran. Iki ditrapake kanggo seni karat ing ndhuwur lan seni pengiriman, mobil, motor, jembatan, mesin, lsp.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Blasting Plate Shot Plate

Mesin Blasting Plate Shot Plate

Mesin Blasting Shot Plate Steel Q69 digunakake kanggo mbusak skala lan teyeng saka profil logam lan komponen logam lembaran. Iki ditrapake kanggo seni karat ing ndhuwur lan seni pengiriman, mobil, motor, jembatan, mesin, lsp.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Blasting Shot Pipe Baja

Mesin Blasting Shot Pipe Baja

Pipa baja seri QG nembak mesin blasting kanggo perawatan lumahing, ngusap lapisan oksida, slag welding, katon kemilau logam, nambah area ing permukaan, sing luwih milih UV. Iki ditrapake ing larik minyak bumi & kimia, baja, pemanasan terpusat kutha, got terpusat lsp.

Maca liyaneKirim Enquiry
H Beam Shot Blasting Machine

H Beam Shot Blasting Machine

Mesin Blasting Shot Shot Q69 H digunakake kanggo mbusak skala lan teyeng saka profil logam lan komponen logam lembaran. Iki ditrapake kanggo seni karat ing ndhuwur lan seni pengiriman, mobil, motor, jembatan, mesin, lsp.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
{Keyword} sing gampang dijaga bisa disesuaikan khusus saka Puhua. Iki minangka salah sawijining pabrik lan pemasok ing China. Desaine kalebu elemen fashion, canggih, paling anyar, awet lan liyane. Kita bisa njamin yen {kata kunci} kualitas dhuwur regane murah. Produk sing digawe ing China dikarepake dadi salah sawijining merek. Sampeyan ora kuwatir bab rega, kita bisa menehi dhaptar rega. Yen sampeyan ndeleng kutipan kasebut, sampeyan bakal nemokake Mesin Blasting Conveyor shot shot sing paling laris kanthi sertifikasi CE bisa dituku kanthi rega murah. Amarga pasokan pabrik kita wis kasedhiya, mula bisa tuku diskon paling akeh. Kita uga bisa menehi conto gratis. Produk duwe garansi setaun. Ngarep-arep nggarap sampeyan.
  • QR