Mesin Jeblug Tumbuh
  • Mesin Jeblug Tumbuh - 0 Mesin Jeblug Tumbuh - 0

Mesin Jeblug Tumbuh

Tumb Blast Machine Seri iki digunakake kanggo reresik lumahing, ngilangi karat, produk kanggo kabeh jinis casting medium lan cilik, tempa lan mesin. Cocog kanggo skala proses sing beda-beda, bisa digunakake ing bahan kerja ukuran siji utawa medium lan cilik. Mesin blasting shot Qle Series tumble Series duwe kaunggulan saka desain canggih, struktur sing cukup, konsumsi energi sing kurang lan efisiensi tinggi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


1.Pengenalan Mesin Tuck Blast

Tumb Blast Machine Seri iki digunakake kanggo reresik lumahing, ngilangi karat, produk kanggo kabeh jinis casting medium lan cilik, tempa lan mesin. Cocog kanggo skala proses sing beda-beda, bisa digunakake ing bahan kerja ukuran siji utawa medium lan cilik. Mesin blasting shot Qle Series tumble Series duwe kaunggulan saka desain canggih, struktur sing cukup, konsumsi energi sing kurang lan efisiensi tinggi.


2.Spesifikasi Mesin Blast:

Jinis Q326 Q3210 QR3210
Produktivitas (T / h) 0.6-1.2 3-5 1,5-2.5
Ngunggah bobot (kg) 200 800 600
Bobot maksimum siji potong 10 30 30
Diameter roller (mm) † 650 † 1000 † 1000
Kapasitas sing kasedhiya (m³) 0.15 0.4 0.3
Volume pil sing nyebabake (kg / mnt) 125 360 250
Volume hawa sing didhasarake (m³ / h) 2200 6000 5000
Pembuangan daya (kw) 12.6 32.6 24.3
Ukuran tampilan (mm) 3200 * 1520 * 3500 4290 * 1900 * 4500 5850 * 1950 * 4600

Kita bisa ngrancang lan ngasilake kabeh jinis Mesin Jeblug Tumbel sing ora standar miturut kebutuhan detail, bobot lan produktivitas sing beda karo pelanggan.


3. Rincian Mesin Blast Tumble:

Gambar kasebut bakal mbantu sampeyan luwih ngerti



4. Sertifikasi Mesin Blast Tumble:

Grup Industri Berat Qingdao Puhua didegake ing taun 2006, total modal terdaftar luwih saka 8.500.000 dolar, gunggunge area meh 50.000 meter persegi.
Perusahaan kita wis lulus sertifikat CE, ISO. Minangka asil saka Mesin Jeblugan Tumble sing bermutu :, layanan pelanggan lan rega sing kompetitif, kita entuk jaringan sales global tekan luwih saka 90 negara ing limang bawana.


5. FAQ

1. Jam pinten kiriman?
20-40 dina kerja, adhedhasar kahanan pesanan produksi pabrik.
2. Kepiye cara instalasi Mesin Tuck Blast :?
Kita nyuplai layanan jaban rangkah, insinyur bisa mbukak instalasi lan debugging pandhuan.
3. Apa ukuran mesin sing cocog kanggo kita?
Kita ngrancang mesin miturut panjaluk sampeyan, biasane adhedhasar ukuran bahan, bobot lan efisiensi.
4. Kepiye cara ngontrol kualitas Mesin Blast Tumble :?
Garansi setaun, lan 10 tim QC kanggo mriksa kabeh bagean saka gambar menyang mesin rampung.
5. Pakaryan apa sing bisa dibersihake kanthi Mesin Blast Tumble :?
casting, bagean tempa lan bagean konstruksi baja kanggo ngresiki sethithik wedhi viskos, inti pasir lan kulit oksida. Iki uga cocog kanggo ngresiki lumahing lan nguatake bagean perawatan panas, utamane kanggo ngresiki tipis, tembok tembok sing lancip sing ora cocog kanggo pengaruh.
6. Apa jinis abrasive digunakake?
Tembakan kawat ukuran 0.8-1.2 mm
7. Kepiye carane ngontrol kabeh karya?
Kontrol PLC, persiyapan piranti interlock keamanan antarane sistem
â— † Yen lawang mriksa isih mbukak, impeller ora bakal diwiwiti.
â— † Yen tutup sirah impeller mbukak, kepala impeller ora bakal diwiwiti.
â— † Yen kepala impeller ora bisa digunakake, katup nembak ora bakal bisa digunakake.
â— † Yen pamisah ora bisa digunakake, elevator ora bakal bisa digunakake.
â— † Yen elevator ora bisa digunakake, conveyor sekrup ora bakal bisa digunakake.
â— † Yen conveyor sekrup ora bisa digunakake, katup nembak ora bakal bisa digunakake.
â— † Sistem peringatan kesalahan ing sistem lingkaran sing abrasif, ana kesalahan, kabeh karya ing ndhuwur bakal mandheg kanthi otomatis.
8. Apa kacepetan sing resik:
Bisa disesuaikan, biasane 0,5-2,5 m / mnt
9. Kelas sing resik apa?
Kilau logam Sa2.5


6. Layanan kita:

1. Mesin njamin setaun kajaba karusakan saka operasi manungsa sing salah.
2. Nyedhiyakake gambar instalasi, gambar desain pit, manual operasi, manual listrik, manual perawatan, diagram kabel listrik, sertifikat lan dhaptar kemasan.
3. Kita bisa menyang pabrik kanggo nuntun instalasi lan nglatih barang-barang sampeyan.

Yen sampeyan kasengsem ing Mesin Blast Tumble:, sampeyan bisa hubungi kita.




Panas Tags: Mesin Jeblugan Tumbuk, Tuku, Disesuaikan, Akeh, Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Jual Terbaru, Produsen, Suplier, Pabrik, Simpenan, Sampel Gratis , Merek, Digawe ing China, Regane, Dhaptar Harga, Kutipan, CE, Garansi Setahun

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR