Ngarep > Produk > Dijupuk Blasting Equipment

Dijupuk Blasting Equipment

Alat blasting shot ngresiki piring, balok, struktur sing ngilangi skala, rereget lan karat. Kamar kanthi proteksi nduwe konstruksi logam tertutup sing ditutupi sprei karet ing njerone energi tembakan sinematik. Pipa kasebut diarahake ing gerakan terjemahan lan rotasi, kanthi siji liyane, kanthi piranti transportasi menyang kamar sing nyebrot dijupuk nalika diresiki.

Shotblasters nggawe aliran tembakan logam arah kecepatan tinggi. Konstruksi peralatan peledakan tembakan ngidini mbentuk lan ngatur aliran arah. Regenerasi tembakan sing digunakake terus-terusan ing siklus tertutup ngisi tembakan dening sekrup conveyor elevator menyang separator, ngilangi shot banjur menyang hopper.

View as  
 
Mesin Blasting Dijupuk Jenis Turntable

Mesin Blasting Dijupuk Jenis Turntable

Mesin Blasting Tipe Putar Q69 Turntable Mesin iki biasane digunakake kanggo reresik permukaan lan bagean penempaan, perangan tembok sing lancip lan tembok sing ora bisa tabrakan sawise perawatan panas. Bisa mbusak lampiran pasir, skala, lan liya-liyane ing permukaan bahan, kanggo entuk permukaan sing padhang kanthi kasar. Uga bisa digunakake kanggo nguatake permukaan kanggo sawetara peralatan, spring plate, lsp.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Blasting Tipe Troli

Mesin Blasting Tipe Troli

Mesin Blasting Type Shot Type ngresiki piring, balok, struktur ngilangi skala, rereget lan karat. Kamar kanthi proteksi nduwe konstruksi logam tertutup sing ditutupi sprei karet ing njerone energi tembakan sinematik. Pipa kasebut diarahake ing gerakan terjemahan lan rotasi, kanthi siji liyane, kanthi piranti transportasi menyang kamar sing nyebrot dijupuk nalika diresiki.

Maca liyaneKirim Enquiry
Liwat Mesin Blasting Tipe Ditembak

Liwat Mesin Blasting Tipe Ditembak

Rol liwat mesin shot blasting jinis ngresiki piring, balok, struktur ngilangi skala, rereget lan karat. Kamar kanthi proteksi nduwe konstruksi logam tertutup sing ditutupi sprei karet ing njerone energi tembakan sinematik. Pipa kasebut diarahake ing gerakan terjemahan lan rotasi, kanthi siji liyane, kanthi piranti transportasi menyang kamar sing nyebrot dijupuk nalika diresiki.

Maca liyaneKirim Enquiry
Dijupuk Turbin Blasting

Dijupuk Turbin Blasting

Turbin Blasting Turbin Blasting Direct driven minangka roda jeblugan sing efisien banget, kauntungane tampil apik, konfigurasi kompak, gangguan swara, ekonomi lan perlindungan lingkungan. Nduwe tenaga paling gedhe lan tingkat folistik abrasif paling gedhe. Iki digunakake ing kabeh jinis dijupuk blasting mesin reresik. Pabrik rega Shot blasting turbin kanggo kabeh jinis mesin blasting shot. Perusahaan kita duwe sabuk turbin peledakan, sabuk turbin peledakan langsung, turbin pisau shot shot turbin peledakan kanggo pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pasir Blasting Pot

Pasir Blasting Pot

Q69 Sand Blasting Pot minangka proses sing ramah lingkungan lan proses sing paling efektif kanggo ngilangi kabeh bahan karat lan karat saka pelat baja, pipa, struktur baja, balok h, tabung baja, profil, sudhut baja lan saluran, lsp.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
{Keyword} sing gampang dijaga bisa disesuaikan khusus saka Puhua. Iki minangka salah sawijining pabrik lan pemasok ing China. Desaine kalebu elemen fashion, canggih, paling anyar, awet lan liyane. Kita bisa njamin yen {kata kunci} kualitas dhuwur regane murah. Produk sing digawe ing China dikarepake dadi salah sawijining merek. Sampeyan ora kuwatir bab rega, kita bisa menehi dhaptar rega. Yen sampeyan ndeleng kutipan kasebut, sampeyan bakal nemokake Dijupuk Blasting Equipment sing paling laris kanthi sertifikasi CE bisa dituku kanthi rega murah. Amarga pasokan pabrik kita wis kasedhiya, mula bisa tuku diskon paling akeh. Kita uga bisa menehi conto gratis. Produk duwe garansi setaun. Ngarep-arep nggarap sampeyan.
  • QR