Dijupuk Turbin Blasting
  • Dijupuk Turbin Blasting - 0 Dijupuk Turbin Blasting - 0
  • Dijupuk Turbin Blasting - 1 Dijupuk Turbin Blasting - 1

Dijupuk Turbin Blasting

Turbin Blasting Turbin Blasting Direct driven minangka roda jeblugan sing efisien banget, kauntungane tampil apik, konfigurasi kompak, gangguan swara, ekonomi lan perlindungan lingkungan. Nduwe tenaga paling gedhe lan tingkat folistik abrasif paling gedhe. Iki digunakake ing kabeh jinis dijupuk blasting mesin reresik. Pabrik rega Shot blasting turbin kanggo kabeh jinis mesin blasting shot. Perusahaan kita duwe sabuk turbin peledakan, sabuk turbin peledakan langsung, turbin pisau shot shot turbin peledakan kanggo pelanggan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


1. Pambuka Turbin Blasting Shot

Turbin Blasting Turbin Blasting sing didhukung langsung minangka roda jeblugan sing efisien banget, kauntungane yaiku penampilan sing apik, konfigurasi kompak, lownoise, ekonomi lan perlindungan lingkungan. Nduwe tenaga paling gedhe lan tingkat folw abrasif paling gedhe. Wis akeh digunakake ing kabeh jinis tembakan mesin reresik blasting. Pabrik rega Shot blasting turbin kanggo kabeh jinis mesin blasting shot. Perusahaan kita kudu nembak turbin jeblugan, turbin jeblugan langsung lan jembatan bilah turbin peledakan turbin sing bisa dipilih dening pelanggan.


2.Spesifikasi Turbin Blasting Shot:

Jinis Diameter Impeller (mm) Kacepetan puteran impeller (r / min) Aliran abrasif kapasitas maksimun (kg / mnt) Tenaga motor (kw)
ZLQ034 380 2940 120 7.5
SQ033 400 2450 180 11
Q034B 380 2940 250 15

Kita bisa ngrancang lan ngasilake kabeh jinis Turbin Blasting Shot sing ora standar miturut kebutuhan detail, bobot lan produktivitas sing beda karo pelanggan.


3. Rincian Turbin Blasting Shot:

Gambar kasebut bakal mbantu sampeyan luwih ngerti




4. Sertifikasi Turbin Blasting Shot:

Grup Industri Berat Qingdao Puhua didegake ing taun 2006, total modal terdaftar luwih saka 8.500.000 dolar, gunggunge area meh 50.000 meter persegi.
Perusahaan kita wis lulus sertifikat CE, ISO. Minangka asil Turbin Blasting Blasting berkualitas tinggi :, layanan pelanggan lan rega kompetitif, kita entuk jaringan sales global tekan luwih saka 90 negara ing limang bawana.


5. FAQ

1. Jam pinten kiriman?
20-40 dina kerja, adhedhasar kahanan pesanan produksi pabrik.
2. Kepiye cara instalasi Shot Blasting Turbine :?
Kita nyuplai layanan jaban rangkah, insinyur bisa mbukak instalasi lan debugging pandhuan.
3. Apa ukuran mesin sing cocog kanggo kita?
Kita ngrancang mesin miturut panjaluk sampeyan, biasane adhedhasar ukuran bahan, bobot lan efisiensi.
4. Kepiye cara ngontrol kualitas Turot Blasting Shot :?
Garansi setaun, lan 10 tim QC kanggo mriksa kabeh bagean saka gambar menyang mesin rampung.
5. Apa bagean kerja sing bisa diresiki nganggo Shot Blasting Turbine :?
casting, bagean tempa lan bagean konstruksi baja kanggo ngresiki sethithik wedhi viskos, inti pasir lan kulit oksida. Iki uga cocog kanggo ngresiki lumahing lan nguatake bagean perawatan panas, utamane kanggo ngresiki tipis, tembok tembok sing lancip sing ora cocog kanggo pengaruh.
6. Apa jinis abrasive digunakake?
Tembakan kawat ukuran 0.8-1.2 mm
7. Kepiye carane ngontrol kabeh karya?
Kontrol PLC, persiyapan piranti interlock keamanan antarane sistem
â— † Yen lawang mriksa isih mbukak, impeller ora bakal diwiwiti.
â— † Yen tutup sirah impeller mbukak, kepala impeller ora bakal diwiwiti.
â— † Yen kepala impeller ora bisa digunakake, katup nembak ora bakal bisa digunakake.
â— † Yen pamisah ora bisa digunakake, elevator ora bakal bisa digunakake.
â— † Yen elevator ora bisa digunakake, conveyor sekrup ora bakal bisa digunakake.
â— † Yen conveyor sekrup ora bisa digunakake, katup nembak ora bakal bisa digunakake.
â— † Sistem peringatan kesalahan ing sistem lingkaran sing abrasif, ana kesalahan, kabeh karya ing ndhuwur bakal mandheg kanthi otomatis.
8. Apa kacepetan sing resik:
Bisa disesuaikan, biasane 0,5-2,5 m / mnt
9. Kelas sing resik apa?
Kilau logam Sa2.5


6. Layanan kita:

1. Mesin njamin setaun kajaba karusakan saka operasi manungsa sing salah.
2. Nyedhiyakake gambar instalasi, gambar desain pit, manual operasi, manual listrik, manual perawatan, diagram kabel listrik, sertifikat lan dhaptar kemasan.
3. Kita bisa menyang pabrik kanggo nuntun instalasi lan nglatih barang-barang sampeyan.

Yen sampeyan kasengsem ing Shot Blasting Turbine :,, luwih becik hubungi kita.




Panas Tags: Turbin Blasting Shot, Tuku, Disesuaikan, Akeh, China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Jual Terbaru, Produsen, Suplier, Pabrik, Stok, Sampel Gratis , Merek, Digawe ing China, Regane, Dhaptar Harga, Kutipan, CE, Garansi Setahun

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR