Ngarep > Produk > Mesin Jeblugan Ditembak Jenis Pancing

Mesin Jeblugan Ditembak Jenis Pancing

Mesin Blasting Type Shot Blasting umume digunakake kanggo reresik permukaan, casting, non-ferrous lan bagean liyane. Mesin blasting shot seri iki duwe macem-macem jinis, kayata jinis pancing tunggal, jinis pancing dobel, jinis angkat, jinis non-angkat. Keuntungan saka non-pit, struktur kompak, produktivitas dhuwur, lsp.

1). Mesin Blasting Type Shot Blasting umume ditrapake kanggo ngolah bahan kerja ukuran medium lan cilik kanthi skala gedhe. Keuntungan saka efisiensi dhuwur, struktur kompak.

2). Bahan kerja bisa diangkut terus-terusan. Prosedur sing digunakake yaiku nyetel kacepetan, nggantungake bahan kerja ing pancing, lan dicopot sawise diresiki.

3). Saben pancing bisa nyuda bobot saka 10 kg nganti 5000 kg kanthi produktivitas dhuwur lan mlaku stabil.

4). Iki menehi efek paling apik kanggo bahan kerja sing rumit ing permukaan lan bagian njero, kayata tutup silinder mesin lan casing motor.

5). Mesin Blasting Type Shot Blasting minangka pilihan sing cocog kanggo industri otomotif, traktor, mesin diesel, motor lan katup.
View as  
 
Mesin Jeblugan Ditembak Rantai

Mesin Jeblugan Ditembak Rantai

Mesin Blasting Type Shot Blasting Machine Q38 seri Hanging Chain Shot Blasting Machine nggunakake metode blasting lan reresik rotasi titik tetep multistep, ngilangi kulit wedhi lan oksida ing permukaan casting, kanggo muncul maneh warna logam. Umume digunakake ing aksesoris mobil lan bolster, bingkai samping, kopling, lan pigura bagean kendaraan pancing, sekaligus uga bisa ngresiki corak casting lan batch cilik kanthi ukuran sing padha.

Maca liyaneKirim Enquiry
Gantungan Dijupuk Blasting Machine

Gantungan Dijupuk Blasting Machine

Mesin Blasting Hanger Shot biasane digunakake kanggo reresik permukaan, casting, non-ferrous lan bagean liyane. Mesin blasting shot seri iki duwe macem-macem jinis, kayata jinis pancing tunggal, jinis pancing dobel, jinis angkat, jinis non-angkat. Keuntungan saka non-pit, struktur kompak, produktivitas dhuwur, lsp.

Maca liyaneKirim Enquiry
Hanger Type Shot Blasting Machine

Hanger Type Shot Blasting Machine

Mesin Blasting Shot Type Shot nggunakake metode blasting lan reresik rotasi titik tetep multistep, ngilangi kulit wedhi lan oksida ing permukaan casting, supaya bisa ditampilake warna logam. Umume digunakake ing aksesoris mobil lan bolster, bingkai samping, kopling, lan pigura bagean kendaraan pancing, sekaligus uga bisa ngresiki corak casting lan batch cilik kanthi ukuran sing padha.

Maca liyaneKirim Enquiry
Overhead Hanger Shot Blasting Machine

Overhead Hanger Shot Blasting Machine

Mesin Tipe Gantung Blasting Mesin Overhead Hanger jinis mesin paling fleksibel. Dheweke dipérang dadi Mesin Tipe Kumpulan ing endi sapérangan bagean pindhah, wiwit muter, jeblugan banjur metu,

Maca liyaneKirim Enquiry
Spinner Hanger Shot Blasting Machine

Spinner Hanger Shot Blasting Machine

Q37 Series Spinner Hanger Shot Blasting Machine yaiku kanggo ngresiki lumahing utawa ngiyatake perawatan casting cilik, nyemprotake bagean ing industri pengecoran, bangunan, kimia, motor, alat mesin, lsp.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
{Keyword} sing gampang dijaga bisa disesuaikan khusus saka Puhua. Iki minangka salah sawijining pabrik lan pemasok ing China. Desaine kalebu elemen fashion, canggih, paling anyar, awet lan liyane. Kita bisa njamin yen {kata kunci} kualitas dhuwur regane murah. Produk sing digawe ing China dikarepake dadi salah sawijining merek. Sampeyan ora kuwatir bab rega, kita bisa menehi dhaptar rega. Yen sampeyan ndeleng kutipan kasebut, sampeyan bakal nemokake Mesin Jeblugan Ditembak Jenis Pancing sing paling laris kanthi sertifikasi CE bisa dituku kanthi rega murah. Amarga pasokan pabrik kita wis kasedhiya, mula bisa tuku diskon paling akeh. Kita uga bisa menehi conto gratis. Produk duwe garansi setaun. Ngarep-arep nggarap sampeyan.
  • QR