Ngarep > Produk > Dijupuk Blaster

Dijupuk Blaster

Shot Blaster nggunakake cara iki supaya blasting kanthi medium (Steel shot utawa baja grit) kanthi kacepetan sing dhuwur banget lan sudut tartamtu ing permukaan benda kerja, medium blasting shot iki bisa ngresiki permukaan kerja, banjur ing njero mesin medium lan kotoran bakal dibalekake maneh liwat udhara sing luwih resik lan bisa digunakake maneh.

Konstruksi blaster shot yaiku operasi sing gampang lan gampang, ora prelu nutup dalan kanggo konstruksi, biaya konstruksi kurang, peralatan duwe mobilitas sing dhuwur. Mesin kasebut dilengkapi unit penghilang debu, ing proses konstruksi, ora bisa rampung bledug lan lemah, ora ana polusi, lan media bisa didaur ulang.
View as  
 
Mesin Blasting Ditembak Jalan

Mesin Blasting Ditembak Jalan

Mesin Blasting Road Shot Fungsi jeblugan permukaan ing dalan bakal cukup adoh saka permukaan beton lan ngilangi kotoran, lan bisa ngobati rambut ing permukaan beton, nggawe kasarasan sing disebar kanthi apik, ningkatake kekuwatan adesif saka anti banyu lapisan lan lapisan dasar beton, saengga lapisan anti banyu lan dek jembatan bisa kombinasi luwih apik, lan ing wektu sing padha retak beton bisa diekspos kanthi lengkap, duwe efek nip ing tunas.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Blasting Dijupuk Lantai

Mesin Blasting Dijupuk Lantai

mesin peledakan tembakan lantai nggunakake cara iki supaya blasting kanthi medium (Steel shot utawa baja grit) kanthi kacepetan sing dhuwur banget lan sudut tartamtu ing permukaan benda kerja, media blasting shot iki bisa ngresiki permukaan kerja, banjur ing njero mesin medium lan kotoran bakal bisa dibalekake maneh liwat udhara sing luwih resik lan bisa digunakake maneh.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Blasting Lantai

Mesin Blasting Lantai

lantai jeblugan mesin ngresiki lumahing dalan lan piring baja lan digunakake kanggo macem-macem dalan, jembatan, bangunan lan anti-konstruksi liyane lan riset khusus lan pangembangan produk sing ramah lingkungan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Blasting Shot Concrete

Mesin Blasting Shot Concrete

mesin peledakan tembakan beton sing ditrapake ing reresik permukaan dalan gedhe njeblugake pil ing permukaan dalan kanthi kacepetan dhuwur lan sudut tartamtu kanthi cara mesin, nggawe pil mengaruhi permukaan dalan lan nggawe kekasaran permukaan dalan, tekan efek mbusak residuum, sekaligus, kolektor bledug bakal ngasilake tekanan negatif kanggo nggawe pil lan kotoran lan pulih bledug bledug sawise diresiki udhara, pil utuh kanthi otomatis bakal didaur ulang kanggo digunakake, lan kotoran lan bledug bakal mudhun ing kothak pengumpulan bledug.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
{Keyword} sing gampang dijaga bisa disesuaikan khusus saka Puhua. Iki minangka salah sawijining pabrik lan pemasok ing China. Desaine kalebu elemen fashion, canggih, paling anyar, awet lan liyane. Kita bisa njamin yen {kata kunci} kualitas dhuwur regane murah. Produk sing digawe ing China dikarepake dadi salah sawijining merek. Sampeyan ora kuwatir bab rega, kita bisa menehi dhaptar rega. Yen sampeyan ndeleng kutipan kasebut, sampeyan bakal nemokake Dijupuk Blaster sing paling laris kanthi sertifikasi CE bisa dituku kanthi rega murah. Amarga pasokan pabrik kita wis kasedhiya, mula bisa tuku diskon paling akeh. Kita uga bisa menehi conto gratis. Produk duwe garansi setaun. Ngarep-arep nggarap sampeyan.
  • QR