Mesin Blasting Ditembak Jalan
  • Mesin Blasting Ditembak Jalan - 0 Mesin Blasting Ditembak Jalan - 0

Mesin Blasting Ditembak Jalan

Mesin Blasting Road Shot Fungsi jeblugan permukaan ing dalan bakal cukup adoh saka permukaan beton lan ngilangi kotoran, lan bisa ngobati rambut ing permukaan beton, nggawe kasarasan sing disebar kanthi apik, ningkatake kekuwatan adesif saka anti banyu lapisan lan lapisan dasar beton, saengga lapisan anti banyu lan dek jembatan bisa kombinasi luwih apik, lan ing wektu sing padha retak beton bisa diekspos kanthi lengkap, duwe efek nip ing tunas.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


1.Pengenalan Mesin Blasting Ditembak Jalan

Mesin Blasting Road Shot Fungsi jeblugan permukaan ing dalan bakal cukup adoh saka permukaan beton lan ngilangi kotoran, lan bisa ngobati rambut ing permukaan beton, nggawe kasarasan sing disebar kanthi apik, ningkatake kekuwatan adesif saka anti banyu lapisan lan lapisan dasar beton, saengga lapisan anti banyu lan dek jembatan bisa kombinasi luwih apik, lan ing wektu sing padha retak beton bisa diekspos kanthi lengkap, duwe efek nip ing tunas.


2.Spesifikasi Mesin Blasting Ditembak Jalan:

Jinis PHLM-270 PHLM-600 PHLM-800
Jeblugan blasting efektif (mm) 270 600 800
Kacepetan lelungan (m / mnt) 0,5-20 0,5-20 0,5-20
Kapasitas produksi(m² / h) 150 300 400
Daya total (KW) 11 2 * 11 2 * 15
Ukuran sakabèhé (mm) 1000 * 300 * 1100 2050 * 780 * 1150 2050 * 980 * 1150
Jumlah lemparan 1 2 2

Kita bisa ngrancang lan ngasilake kabeh jinis Mesin Blasting Road Shot sing ora standar miturut kebutuhan detail, bobot lan produktivitas sing beda karo pelanggan.


3. Rincian Mesin Blasting Ditembak Jalan:

Gambar kasebut bakal mbantu sampeyan luwih ngerti



4. Sertifikasi Mesin Blasting Road Shot:

Grup Industri Berat Qingdao Puhua didegake ing taun 2006, total modal terdaftar luwih saka 8.500.000 dolar, gunggunge area meh 50.000 meter persegi.
Perusahaan kita wis lulus sertifikat CE, ISO. Minangka asil saka Machine Blasting Road Shot Blasting sing bermutu :, layanan pelanggan lan rega sing kompetitif, kita entuk jaringan sales global tekan luwih saka 90 negara ing limang bawana.


5. FAQ

1. Jam pinten kiriman?
20-40 dina kerja, adhedhasar kahanan pesanan produksi pabrik.
2. Kepiye cara instalasi Mesin Blasting Road Shot :?
Kita nyuplai layanan jaban rangkah, insinyur bisa mbukak instalasi lan debugging pandhuan.
3. Apa ukuran mesin sing cocog kanggo kita?
Kita ngrancang mesin miturut panjaluk sampeyan, biasane adhedhasar ukuran bahan, bobot lan efisiensi.
4. Kepiye cara ngontrol kualitas Mesin Blasting Dalan :?
Garansi setaun, lan 10 tim QC kanggo mriksa kabeh bagean saka gambar menyang mesin rampung.
5. Pakaryan apa sing bisa diresiki nganggo Mesin Blasting Road Shot :?
casting, bagean tempa lan bagean konstruksi baja kanggo ngresiki sethithik wedhi viskos, inti pasir lan kulit oksida. Iki uga cocog kanggo ngresiki lumahing lan nguatake bagean perawatan panas, utamane kanggo ngresiki tipis, tembok tembok sing lancip sing ora cocog kanggo pengaruh.
6. Apa jinis abrasive digunakake?
Tembakan kawat ukuran 0.8-1.2 mm
7. Kepiye carane ngontrol kabeh karya?
Kontrol PLC, persiyapan piranti interlock keamanan antarane sistem
â— † Yen lawang mriksa isih mbukak, impeller ora bakal diwiwiti.
â— † Yen tutup sirah impeller mbukak, kepala impeller ora bakal diwiwiti.
â— † Yen kepala impeller ora bisa digunakake, katup nembak ora bakal bisa digunakake.
â— † Yen pamisah ora bisa digunakake, elevator ora bakal bisa digunakake.
â— † Yen elevator ora bisa digunakake, conveyor sekrup ora bakal bisa digunakake.
â— † Yen conveyor sekrup ora bisa digunakake, katup nembak ora bakal bisa digunakake.
â— † Sistem peringatan kesalahan ing sistem lingkaran sing abrasif, ana kesalahan, kabeh karya ing ndhuwur bakal mandheg kanthi otomatis.
8. Apa kacepetan sing resik:
Bisa disesuaikan, biasane 0,5-2,5 m / mnt
9. Kelas sing resik apa?
Kilau logam Sa2.5


6. Layanan kita:

1. Mesin njamin setaun kajaba karusakan saka operasi manungsa sing salah.
2. Nyedhiyakake gambar instalasi, gambar desain pit, manual operasi, manual listrik, manual perawatan, diagram kabel listrik, sertifikat lan dhaptar kemasan.
3. Kita bisa menyang pabrik kanggo nuntun instalasi lan nglatih barang-barang sampeyan.

Yen sampeyan kasengsem ing Mesin Blasting Road Shot:, sampeyan bisa hubungi kita.




Panas Tags: Mesin Blasting Dalan, Tuku, Disesuaikan, Akeh, China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Jual Terbaru, Produsen, Suplier, Pabrik, Stok Gratis, Gratis Sampel, Merek, Digawe ing China, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, CE, Garansi Setahun

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR