Produk

Puhua nyedhiyakake peralatan blasting shot, shot blaster, tumble shot blasting machine, lsp. Grup Industri Berat Qingdao Puhua didegake ing taun 2006, total modal terdaftar luwih saka 8.500.000 dolar, gunggunge area meh 50.000 meter persegi. Grup duwe papat perusahaan anak perusahaan.
View as  
 
Mesin Jeblugan Ditembak Rantai

Mesin Jeblugan Ditembak Rantai

Mesin Blasting Type Shot Blasting Machine Q38 seri Hanging Chain Shot Blasting Machine nggunakake metode blasting lan reresik rotasi titik tetep multistep, ngilangi kulit wedhi lan oksida ing permukaan casting, kanggo muncul maneh warna logam. Umume digunakake ing aksesoris mobil lan bolster, bingkai samping, kopling, lan pigura bagean kendaraan pancing, sekaligus uga bisa ngresiki corak casting lan batch cilik kanthi ukuran sing padha.

Maca liyaneKirim Enquiry
Gantungan Dijupuk Blasting Machine

Gantungan Dijupuk Blasting Machine

Mesin Blasting Hanger Shot biasane digunakake kanggo reresik permukaan, casting, non-ferrous lan bagean liyane. Mesin blasting shot seri iki duwe macem-macem jinis, kayata jinis pancing tunggal, jinis pancing dobel, jinis angkat, jinis non-angkat. Keuntungan saka non-pit, struktur kompak, produktivitas dhuwur, lsp.

Maca liyaneKirim Enquiry
Hanger Type Shot Blasting Machine

Hanger Type Shot Blasting Machine

Mesin Blasting Shot Type Shot nggunakake metode blasting lan reresik rotasi titik tetep multistep, ngilangi kulit wedhi lan oksida ing permukaan casting, supaya bisa ditampilake warna logam. Umume digunakake ing aksesoris mobil lan bolster, bingkai samping, kopling, lan pigura bagean kendaraan pancing, sekaligus uga bisa ngresiki corak casting lan batch cilik kanthi ukuran sing padha.

Maca liyaneKirim Enquiry
Overhead Hanger Shot Blasting Machine

Overhead Hanger Shot Blasting Machine

Mesin Tipe Gantung Blasting Mesin Overhead Hanger jinis mesin paling fleksibel. Dheweke dipérang dadi Mesin Tipe Kumpulan ing endi sapérangan bagean pindhah, wiwit muter, jeblugan banjur metu,

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Jeblug Tumbuh

Mesin Jeblug Tumbuh

Tumb Blast Machine Seri iki digunakake kanggo reresik lumahing, ngilangi karat, produk kanggo kabeh jinis casting medium lan cilik, tempa lan mesin. Cocog kanggo skala proses sing beda-beda, bisa digunakake ing bahan kerja ukuran siji utawa medium lan cilik. Mesin blasting shot Qle Series tumble Series duwe kaunggulan saka desain canggih, struktur sing cukup, konsumsi energi sing kurang lan efisiensi tinggi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Blasting Shot Blasting

Mesin Blasting Shot Blasting

Tumble Belt Shot Blasting Machine Karet track shot blasting machine kanthi kualitas reresik sing apik, wektu cendhak, kompak, swara sithik, mupangat sing apik. Utamane ditrapake kanggo kabeh lapisan masyarakat ing casting, lempengan, bagean aluminium, bagean stamping, gir lan sumber wedhi, teyeng, mudhun lan nguatake permukaan, nanging uga ditrapake kanggo kabeh jinis alat hardware. Utamane amarga wedi nyentuh bagean, ngresiki lan nguatake luwih ditrapake. Mesin blasting shot-type Crawler kanggo skala produksi sing beda-beda, nggunakake dhewe, uga bisa digunakake kanthi multi. Lan conveyor terus-terusan, kayata ndhukung produksi baris perakitan ngresiki, minangka peralatan ngresiki sing cocog kanggo ngresiki ukuran gedhe lan medium.

Maca liyaneKirim Enquiry
  • QR