Ngarep > Produk > Warung Blasting Pasir > Kamar Sandblasting

Kamar Sandblasting

Kamar Sandblasting kalebu rong bagean, bagean siji yaiku sistem blasting, lan liyane yaiku daur ulang bahan pasir (kalebu jubin maneh menyang wedhi, daur ulang sing disegmentasi), sistem pamisahan lan dedusting (kalebu ngilangi debu ruangan parsial lan lengkap). Flatcar umume digunakake minangka operator karya.

Kamar Sandblasting dirancang khusus kanggo nyedhiyakake syarat perawatan permukaan kanggo komponen struktural, mobil, truk pembuangan, lan liya-liyane.

Blasting shot didhukung nganggo udara sing dikompres, media kasar digawe akselerasi nganti 50-60 m / s ing permukaan kerjane, yaiku metode perawatan lumahing sing ora kontak, kurang polusi.

Keuntungan kasebut yaiku tata letak sing fleksibel, gampang dirawat, kurang investasi siji wektu lsp., Lan mula misuwur ing antarane produsen komponen struktural.

Fitur Utama Kamar Sandblasting:

pamrosesan sandblasting bisa ngresiki permukaan slag welding, karat, mudhun, pelumas, nambah adhesi lapisan permukaan, bisa ngrampungake anti-korosi jangka panjang Kajaba iku, nggunakake perawatan peening shot, sing bisa ngilangi stres permukaan kerja lan nambah intensitas.

View as  
 
Dijupuk Blasting Room

Dijupuk Blasting Room

Kamar Blasting Shot / Peralatan Blasting Pasir / Booth Sandblasting digunakake ing industri pembuatan kapal, militer, lan mesin teknik, mesin petrokimia. Bisa dirancang miturut syarat pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Dijupuk Blasting Booth

Dijupuk Blasting Booth

kamar / ruangan blasting shot utamane kanggo ngresiki komponen struktural, wadhah, sasis truk kanggo mbusak titik sing teyeng, lapisan karat lan cinder skala ing baja kanggo entuk permukaan logam sing seragam, alus lan nggilap sing ngidini kualitas nutupi luwih apik lan anti korosi sing luwih dhuwur kinerja, stres permukaan baja luwih kuat, lan umur kerja dadi luwih dawa.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kamar Blasting Pasir

Kamar Blasting Pasir

Ruang Sand Blasting / Sandblasting Booth akeh digunakake ing industri pembuatan kapal, mesin militer, lan teknik mesin, mesin petrokimia. Bisa dirancang miturut syarat pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Ruang Lukisan

Ruang Lukisan

Booth Lukisan Lukisan / Spray nyedhiyakake lingkungan sing ditutup kanggo kendaraan sing nglukis kanthi ngontrol tekanan. Kaya sing kita ngerteni manawa ora ana bledug, suhu lan kacepetan angin sing cocog perlu kanggo nggambar.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kamar Blasting Pasir Ulang Abrasif Otomatis

Kamar Blasting Pasir Ulang Abrasif Otomatis

Kamar Blasting Pasir Abrasif Otomatis cocog kanggo ngresiki permukaan benda kerja sing gedhe, ngilangi karat, nambah bahan kerja lan adhesi ing antarane efek nutupi, ruangan sandblasting miturut cara blasting daur ulang blasting sing dipérang dadi: ruang blasting jinis sekrup mekanik, kamar jeblugan wedhi jinis scraper mekanik, kamar jeblugan pasir jinis sedhot pneumatik lan ruang jeblugan jinis pemulihan manual.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
{Keyword} sing gampang dijaga bisa disesuaikan khusus saka Puhua. Iki minangka salah sawijining pabrik lan pemasok ing China. Desaine kalebu elemen fashion, canggih, paling anyar, awet lan liyane. Kita bisa njamin yen {kata kunci} kualitas dhuwur regane murah. Produk sing digawe ing China dikarepake dadi salah sawijining merek. Sampeyan ora kuwatir bab rega, kita bisa menehi dhaptar rega. Yen sampeyan ndeleng kutipan kasebut, sampeyan bakal nemokake Kamar Sandblasting sing paling laris kanthi sertifikasi CE bisa dituku kanthi rega murah. Amarga pasokan pabrik kita wis kasedhiya, mula bisa tuku diskon paling akeh. Kita uga bisa menehi conto gratis. Produk duwe garansi setaun. Ngarep-arep nggarap sampeyan.
  • QR