Ngarep > Produk > Mesin Blasting Shot

Mesin Blasting Shot

Tasting Shot Blasting Machine cocok kanggo reresik permukaan kanthi macem-macem bagian. Lumahing macem-macem casting logam diresiki nganggo wedhi, lumahing bagean-bagean ferrous katon garing.

Mesin Blasting Tumble Shot kanthi kualitas reresik sing apik, wektu cendhak, kompak, swara kurang, kaluwihan sing apik. Utamane ditrapake kanggo kabeh lapisan masyarakat ing casting, lempengan, bagean aluminium, bagean stamping, gir lan sumber wedhi, teyeng, mudhun lan nguatake permukaan, nanging uga ditrapake kanggo kabeh jinis alat hardware.

Utamane amarga wedi nyentuh bagean, ngresiki lan nguatake luwih ditrapake. Mesin blasting shot-type Crawler kanggo skala produksi sing beda-beda, nggunakake dhewe, uga bisa digunakake kanthi multi. Lan conveyor terus-terusan, kayata ndhukung produksi baris perakitan ngresiki, minangka peralatan ngresiki sing cocog kanggo ngresiki ukuran gedhe lan medium.
View as  
 
Mesin Jeblug Tumbuh

Mesin Jeblug Tumbuh

Tumb Blast Machine Seri iki digunakake kanggo reresik lumahing, ngilangi karat, produk kanggo kabeh jinis casting medium lan cilik, tempa lan mesin. Cocog kanggo skala proses sing beda-beda, bisa digunakake ing bahan kerja ukuran siji utawa medium lan cilik. Mesin blasting shot Qle Series tumble Series duwe kaunggulan saka desain canggih, struktur sing cukup, konsumsi energi sing kurang lan efisiensi tinggi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Blasting Shot Blasting

Mesin Blasting Shot Blasting

Tumble Belt Shot Blasting Machine Karet track shot blasting machine kanthi kualitas reresik sing apik, wektu cendhak, kompak, swara sithik, mupangat sing apik. Utamane ditrapake kanggo kabeh lapisan masyarakat ing casting, lempengan, bagean aluminium, bagean stamping, gir lan sumber wedhi, teyeng, mudhun lan nguatake permukaan, nanging uga ditrapake kanggo kabeh jinis alat hardware. Utamane amarga wedi nyentuh bagean, ngresiki lan nguatake luwih ditrapake. Mesin blasting shot-type Crawler kanggo skala produksi sing beda-beda, nggunakake dhewe, uga bisa digunakake kanthi multi. Lan conveyor terus-terusan, kayata ndhukung produksi baris perakitan ngresiki, minangka peralatan ngresiki sing cocog kanggo ngresiki ukuran gedhe lan medium.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Blasting Shot Type sing Lacak

Mesin Blasting Shot Type sing Lacak

Crawler Blasting Machine Blasting Type sing dilacak, mesin reresik blasting shot cocok kanggo ngresiki permukaan kanthi macem-macem bagian. Lumahing macem-macem casting logam diresiki nganggo pasir, lumahing bagean ferrous rusak, permukaan stempel ora kethul lan kethul, lumahing bahan kerja sing ditempa lan digawe panas diobati, lan permukaan musim semi dicopot lan lumahing wis olahan. Iki bisa ditindakake kanthi proses pemotretan dijupuk saka seri peralatan iki.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Blasting Crawler Shot

Mesin Blasting Crawler Shot

Mesin Blasting Crawler Shot Tumbling sabuk karet ditembak mesin peledakan sing cocog kanggo mbukak ukuran akeh bagean ukuran cilik lan medium. Mesin blasting shot cilik iki nggunakake sabuk karet bukti kanggo mbukak casting.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
{Keyword} sing gampang dijaga bisa disesuaikan khusus saka Puhua. Iki minangka salah sawijining pabrik lan pemasok ing China. Desaine kalebu elemen fashion, canggih, paling anyar, awet lan liyane. Kita bisa njamin yen {kata kunci} kualitas dhuwur regane murah. Produk sing digawe ing China dikarepake dadi salah sawijining merek. Sampeyan ora kuwatir bab rega, kita bisa menehi dhaptar rega. Yen sampeyan ndeleng kutipan kasebut, sampeyan bakal nemokake Mesin Blasting Shot sing paling laris kanthi sertifikasi CE bisa dituku kanthi rega murah. Amarga pasokan pabrik kita wis kasedhiya, mula bisa tuku diskon paling akeh. Kita uga bisa menehi conto gratis. Produk duwe garansi setaun. Ngarep-arep nggarap sampeyan.
  • QR