Apa sing kudu digatekake nalika tuku mesin blasting shot

2021-04-15

1. Tuku mesin blasting shot sing cocog karo kabutuhan proses sampeyan dhewe. Ana macem-macem spesifikasi mesin blasting shot, kayata jinis pancing, liwat jinis, jinis crawler, lan liya-liyane kanggo nyukupi kabutuhan pangolahane dhewe, nuduhake jinis mesin blasting shot sing cocog kanggo ngresiki bahan kerja. Bagian struktur baja sing gedhe kudu diresiki liwat mesin blasting shot shot, lan bagean hardware cilik bisa diresiki nganggo mesin blasting shot crawler. Pelanggan kudu nyediakake ukuran bahan gawean saben dina Pilih mesin blasting shot shot sing cocog.

2. Amarga ora yakin rega mesin blasting shot, sawise pirang-pirang taun pembangunan, peralatan blasting shot umume nggawe rega sing cukup nyawiji. Prabédan wektu tuku lan tuku pelanggan ora akeh, nanging kualitas produk kudu dikonfirmasi luwih dhisik.

Kanggo peralatan peledakan tembakan khusus sing ora standar, ana akeh faktor sing durung mesthi, kayata jumlah blaster shot, volume udara ngilangi bledug, lan ukuran ruangan, mula regane ora disatukan.

3. Kualitas produk, kualitas produk mesin blasting shot utamane ngerti aspek-aspek ing ngisor iki: (1) kualitas bahan baku, kayata kekandelan pelat baja, (2) proses manufaktur, (3) kinerja reresik blasting shot, sing bisa intuisi banget ing lapangan kanggo ndeleng, nalika pelanggan tuku, dheweke bisa nonton proses reresik mesin blasting shot ing papan kasebut kanggo ndeleng tampilan bahan kerja sing wis diresiki.




  • QR