Sepira sampeyan ngerti babagan mesin blasting shot shot

2021-04-15

Ing industri pengecoran, meh kabeh casting baja lan casting besi kudu diolah nganggo mesin blasting shot. Tujuane nindakake iki ora mung kanggo ngresiki kotoran permukaan casting, nanging uga dadi peran inspeksi kualitas sawise rampung produksi casting, lan kanggo nampilake produk kanthi permukaan sing kurang apik langsung.

Ing produksi casting normal, kabeh casting sing digawe kudu diresiki nganggo mesin blasting shot. Kanthi cara iki, impurities ing permukaan casting bisa diresiki. Ing wektu sing padha, apa ana cacat permukaan ing permukaan casting, apa ana stempel gas lan pasir lan fenomena peeling, sing bisa dideleng kanthi nyata kanthi perawatan teknik mesin blasting shot type hook , bisa trep banget karo produk cacat kasebut sing langsung ditampilake, lan ora perlu milih siji-siji maneh kanthi manual.

Saliyane ngresiki permukaan casting, mesin peledak shot hook uga bisa ngolah permukaan casting. Liwat perawatan teknis mesin blasting shot hook, lumahing casting bisa entuk efek ideal sing dipengini, lan ngasilake efek kualitas permukaan sing cocog. Bisa gampang memenuhi permintaan produksi casting, lan nyuda biaya tenaga kerja casting line, nambah efisiensi produksi casting. Liwat perawatan lumahing mesin jeblugan jinis pancing, permukaan casting bisa memenuhi persyaratan.




  • QR