Mesin casting khusus dijupuk

2021-04-15

Mesin peledakan jinis pancing khusus kanggo casting utamane cocog kanggo ngresiki pasir, ngilangi karat lan nguatake lapisan casting lan komponen strukture sing dilas, utamane kanggo ngresiki bagian sing lancip lan rapuh sing ora bisa tabrakan. Mesin peledak jinis pancing khusus kanggo casting nggunakake struktur tanpa jugangan, sing ora mung ngirit biaya konstruksi lan wektu pondhasi kanggo pangguna, nanging uga bisa ngatasi masalah karat lan caking pasir sing ditembak ing kerekan sing disebabake dening panyimpenan banyu pit ing Tiongkok Kidul. Mesin blasting shot efisiensi tinggi koneksi langsung digunakake ing mesin blasting shot type hook khusus kanggo casting, sing bisa ningkatake efek reresik lan entuk kualitas reresik sing memuaskan.

Mesin casting blasting shot hook khusus dipérang dadi siji lan pancing dobel. Pancing khusus casting shot blasting machine ngemot barang-barang kerja kanthi rong kait lan mlebu ing kamar reresik blasting. Projectile 0,2 ~ 0,8 diuncalake menyang sisih ndhuwur bahan kerjane kanthi blaster sing ditembak kanggo nggawe permukaan benda kerja dadi kasar, nggawe bahan kerja dadi apik, utawa ngganti stres kompresi benda kerja kanggo nambah umur kerja. Mesin blasting shot hook khusus kanggo casting akeh digunakake ing ngresiki lumahing utawa nguatake perawatan casting lan ukuran ukuran medium lan medium kanggo casting, konstruksi, industri kimia, motor, alat mesin lan industri liyane.

Mesin jeblugan jinis pancing khusus pancing yaiku peralatan reresik jinis pancing, sing kasusun saka ruangan blasting, hoist, separator, conveyor sekrup, assembling blasting shot, sistem kontrol shot, track walk hook, sistem hook, piranti rotasi, pondasi , sistem penghapusan debu lan departemen kontrol listrik.




  • QR