Karakteristik proses kolektor bledug ing ruangan blasting wedhi

2021-04-15

Karakteristik teknologi remover debu ing ruangan blasting wedhi lan kamar sandblasting

(1) kamar jeblugan tembakan yaiku struktur baja sing tertutup, kerangka kerja digawe saka profil, ditutupi piring baja, dicap nganggo baja bermutu, disambung karo bolt ing situs, pelat penjaga karet digantung ing njero, lan gerbang terjemahan disetel ing loro-lorone. Ukuran lawang: 3M × 3.5m.

(2) skema conveyor sabuk lan lift tempur diadopsi kanggo pemulihan sing kasar. Ruang bawah tanah disetel ing sisih ngisor kamar, lan conveyor sabuk lan elevator pejuang diatur. Sawise ambruk tiba saka lantai kothak menyang ember sing nglumpukake wedhi ngisor, kapasitas pemulihan 15 t / jam liwat transportasi mekanik.

(3) sistem ngilangi bledug nganggo mode draf sisih, lan mbukak inlet udara labirin ing sisih ndhuwur, lan njaga tekanan negatif sing tepat ing njero ruangan kanggo ningkatake lingkungan sekitar mesin blasting shot. Sistem penghapusan debu nggunakake penghilang debu sekunder: tahap kaping pisanan yaiku ngilangi debu siklon, sing bisa nyaring 60% bledug; penghapusan debu tahap kaping pindho nggunakake tabung filter menyang bledug, saengga debit gas nganti standar luwih apik tinimbang standar nasional.

(4) sadurunge abrasif mlebu ing hopper panyimpenan, liwat pamisah bledug pelet sing dipilih kanthi hawa. Ana fasilitas skrining, yaiku skrining layar rolling. Kahanan skrining kasar sing ambruk dipisahake dening bledug pelet sing didhukung kanthi udara, lan aplikasi praktis luwih apik.

(5) remover debu diobati kanthi ngilangi minyak lan dehumidifikasi kanggo nyegah bledug oli lan banyu ing silinder filter, nyebabake resistensi mundhak lan efek ngilangi bledug bakal mudhun.

(6) telung silinder dobel loro pistol mesin pneumatik remot dikendalikake ing sistem blasting shot, sing bisa memenuhi persyaratan operasi terus-terusan. Blasting pasir bisa dioperasikake kanthi terus tanpa perlu mesin blasting pasir umum kanggo mandheg lan nambah pasir, sing bisa nambah efek blasting. Operator bisa ngontrol saklar dhewe. Operasi sing aman, sensitif lan efisien. Operator kudu dilengkapi sistem filtrasi pernapasan lan sistem proteksi kanggo njaga keamanan para pekerja.

(7) ngresiki lampu njero ruangan, lan gunakake lampu ndhuwur minangka formulir suplemen ing loro-lorone, lan gunakake lampu merkuri tekanan tinggi tahan debu kanthi katerangan sing dhuwur.

(8) kabinet kontrol listrik bakal ngontrol sistem kamar blasting shot kanthi sakabehe, kalebu kipas penghapus debu, pencahayaan, conveyor sabuk, elevator pejuang, pemisah bola debu, lan liya-liyane, lan status kerja bakal ditampilake ing panel kontrol.

Kinerja peralatan utama ruang pengambilan gambar

(1) ukuran struktur baja padhet kamar jeblugan tembakan (L × w × h) yaiku 12m × 5.4m × 5.4m; kekandelan pelat waja 3mm; dirakit sawise dilipat.

(2) siji penggemar ngilangi bledug; Daya 30kW; volume udara 25000m3 / jam; tekanan lengkap 2700pa.

(3) penyaring debu jinis kartrid gft4-32; Kartrid saringan 32; lan saringan area 736m3.

(4) 2 set siklon; volume hawa penghapusan bledug yaiku 25000 m3 / jam.

(5) 2 konektor sabuk; 8kw; 400mm × 9m; kapasitas ngirim> 15t / h.

(6) siji conveyor sabuk; kekuwatan 4kw; 400mm × 5m; kapasitas ngirim> 15t / h.

(7) siji pesawat tempur; kekuwatan 4kw; 160mm × 10m; kapasitas ngirim> 15t / h.

(8) siji pamisah bledug pelet; kekuwatan 1.1kw; kapasitas ngirim> 15t / h.

(9) mesin blasting shot nganggo gpbdsr2-9035, 3 set; dhuwure 2,7m; diameteripun 1 m; kapasitase 1,6 m3; pipa sandblasting yaiku 32mm × 20m; nozel ∮ 9.5mm; filter napas gkf-9602,3; topeng protèktif gfm-9603, helm dobel, 6.

(10) 24 perlengkapan lampu; 6kW daya; listrik sing dipasang: 53.6kw.




Sabanjure:NO
  • QR