Dijupuk Blasting Booth
  • Dijupuk Blasting Booth - 0 Dijupuk Blasting Booth - 0

Dijupuk Blasting Booth

kamar / ruangan blasting shot utamane kanggo ngresiki komponen struktural, wadhah, sasis truk kanggo mbusak titik sing teyeng, lapisan karat lan cinder skala ing baja kanggo entuk permukaan logam sing seragam, alus lan nggilap sing ngidini kualitas nutupi luwih apik lan anti korosi sing luwih dhuwur kinerja, stres permukaan baja luwih kuat, lan umur kerja dadi luwih dawa.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


1. Pambuka Booth Blasting Boot

kamar / ruangan blasting shot utamane kanggo ngresiki komponen struktural, wadhah, sasis truk kanggo mbusak titik sing teyeng, lapisan karat lan cinder skala ing baja kanggo entuk permukaan logam sing seragam, alus lan nggilap sing ngidini kualitas nutupi luwih apik lan anti korosi sing luwih dhuwur kinerja, stres permukaan baja luwih kuat, lan umur kerja dadi luwih dawa. Booth blasting wedhi jinis garing duwe pot blasting wedhi, kolektor bledug, troli lan sistem sirkulasi kasar.
Ukuran kamar:
Ukuran kamar sing tepat gumantung saka ukuran bahan kerja paling gedhe sing pengin dilebokake. Kamar blasting wedhi kudu cukup gedhe kanggo nampung bahan kerja sing paling gedhe lan nyedhiyakake ruangan sing cukup kanggo bisa digunakake para personel blasting. Disaranake 1-1.5m ruang kerja ing jeblugan blaster.
Kita bisa ngatur kios blasting wedhi miturut workpiece panuku dawa, lebar, dhuwur lan bobot awak.
Kauntungan saka blasting blot:
1. Sistem reresik bledosan wedhi jinis Flatcar
2. Struktur conveyor scraper jinis anyar
3. sistem blasting pasir terus nganggo pistol nyemprot
4. Kolektor bledug ing pirang-pirang posisi
5. Loro lawang keamanan ing posisi ngarep lan mburi


2.Spesifikasi Booth Blasting Boot:

Maks. Ukuran bahan kerja (L * W * H) 12 * 5 * 3,5 m
Maks. Bobot workpiece Maks. 5 T
Tingkat rampung Bisa entuk Sa2-2 .5 (GB8923-88)
Kacepetan proses 30 m3 / menit saben bedhil jeblugan
Kasar permukaan 40 ~ 75 μ (Gumantung saka ukuran sing kasar)
Nyaranake kasar Dijupuk baja mecah, Φ0.5 ~ 1.5
Kamar jeblugan wedhi kanthi jero ruangan (L * W * H) 15 * 8 * 6 m
Pasokan listrik 380V, 3P, 50HZ utawa khusus
Syarat pit Anti banyu

Kita bisa ngrancang lan ngasilake kabeh jinis Shot Blasting Booth sing ora standar miturut kebutuhan detail, bobot lan produktivitas sing beda karo pelanggan.


3. Rincian Booth Blasting Booth:

Gambar kasebut bakal mbantu sampeyan luwih ngerti



4. Sertifikasi Boot Blasting Booth:

Grup Industri Berat Qingdao Puhua didegake ing taun 2006, total modal terdaftar luwih saka 8.500.000 dolar, gunggunge area meh 50.000 meter persegi.
Perusahaan kita wis lulus sertifikat CE, ISO. Minangka asil saka Shot Blasting Booth sing bermutu :, layanan pelanggan lan rega sing kompetitif, kita entuk jaringan sales global tekan luwih saka 90 negara ing limang bawana.


5. FAQ

1. Jam pinten kiriman?
20-40 dina kerja, adhedhasar kahanan pesanan produksi pabrik.
2. Kepiye cara instalasi Shot Blasting Booth :?
Kita nyuplai layanan jaban rangkah, insinyur bisa mbukak instalasi lan debugging pandhuan.
3. Apa ukuran mesin sing cocog kanggo kita?
Kita ngrancang mesin miturut panjaluk sampeyan, biasane adhedhasar ukuran bahan, bobot lan efisiensi.
4. Kepiye cara ngontrol kualitas Shot Blasting Booth :?
Garansi setaun, lan 10 tim QC kanggo mriksa kabeh bagean saka gambar menyang mesin rampung.
5. Apa bagean kerja sing bisa diresiki nganggo Shot Blasting Booth :?
casting, bagean tempa lan bagean konstruksi baja kanggo ngresiki sethithik wedhi viskos, inti pasir lan kulit oksida. Iki uga cocog kanggo ngresiki lumahing lan nguatake bagean perawatan panas, utamane kanggo ngresiki tipis, tembok tembok sing lancip sing ora cocog kanggo pengaruh.
6. Apa jinis abrasive digunakake?
Tembakan kawat ukuran 0.8-1.2 mm
7. Kepiye carane ngontrol kabeh karya?
Kontrol PLC, persiyapan piranti interlock keamanan antarane sistem
â— † Yen lawang mriksa isih mbukak, impeller ora bakal diwiwiti.
â— † Yen tutup sirah impeller mbukak, kepala impeller ora bakal diwiwiti.
â— † Yen kepala impeller ora bisa digunakake, katup nembak ora bakal bisa digunakake.
â— † Yen pamisah ora bisa digunakake, elevator ora bakal bisa digunakake.
â— † Yen elevator ora bisa digunakake, conveyor sekrup ora bakal bisa digunakake.
â— † Yen conveyor sekrup ora bisa digunakake, katup nembak ora bakal bisa digunakake.
â— † Sistem peringatan kesalahan ing sistem lingkaran sing abrasif, ana kesalahan, kabeh karya ing ndhuwur bakal mandheg kanthi otomatis.
8. Apa kacepetan sing resik:
Bisa disesuaikan, biasane 0,5-2,5 m / mnt
9. Kelas sing resik apa?
Kilau logam Sa2.5


6. Layanan kita:

1. Mesin njamin setaun kajaba karusakan saka operasi manungsa sing salah.
2. Nyedhiyakake gambar instalasi, gambar desain pit, manual operasi, manual listrik, manual perawatan, diagram kabel listrik, sertifikat lan dhaptar kemasan.
3. Kita bisa menyang pabrik kanggo nuntun instalasi lan nglatih barang-barang sampeyan.

Yen sampeyan kasengsem ing Shot Blasting Booth:, sampeyan bisa hubungi kita.




Panas Tags: Booth Blasting Shot, Tuku, Disesuaikan, Akeh, China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Jual Terbaru, Produsen, Suplier, Pabrik, Stok, Sampel Gratis , Merek, Digawe ing China, Regane, Dhaptar Harga, Kutipan, CE, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR